A k t í v   p i h e n é s

   

1. Borkultúra

Dunaföldvár egy rövid kirándulásnyira van a híres szekszárdi borvidéktől. E kirándulás alakalmával megismerhetők a szekszárdi borok, a borút és a Gemenci erdő is. A borkedvelők igény szerint kipróbálhatják a helyi borokat vagy igény esetén részt vehetnek egy borkóstolón.

 

2. Lovaglás, pusztaprogram

Igazán izgalmas kikapcsolódást ígér vendégeinknek egy érdekes és tartalmas pusztaprogram. Ahol látványos lovasbemutatóval, tipikus magyar ételekkel, lovaskocsikázással és a régi magyar kultúrába történő betekintéssel tölthetik el tartalmasan az időt. Lókedvelő vendégeinknek egy közeli településen lehetőségük nyílik a lovaglásra.

 

3. Horgászat

Igény esetén megszervezzük a horgászási lehetőséget a Duna holt ágánál vagy a környező halastavakban. De érdekesnek ígérkezik egy csónakázás a Dunán, a Duna érintetlen területeinek megcsodálásával.

 

4. Vadászat

A település kedvező adottságainak köszönhetően a környező vadásztársaságok segítségével vadászatok szervezésére is lehetőség van.

 

5. Városnézés, kirándulás

A város az ország közepén fekszik és kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, könnyen szervezhetünk érdekes és tartalmas kirándulásokat. Igény esetén buszbérléssel és idegenvezetéssel.

 

A javasolt úticélok közül csak néhányat említve:

 

Budapest, az ország fővárosa, művelődési, kereskedelmi, kulturális központ valamint nevezetes gyógyfürdőváros. Dunaföldvárról gyorsan megközelíthető az M6-os autópályán.

Tartalmas kirándulásnak ígérkezik a Balaton, ahol fürdési és számos kirándulási lehetőség közül választhatunk. Csak néhány példát említve hajókirándulás a tavon, Siófok, Tihany, Balatonfüred megtekintése, kirándulás Badacsonyba, a badacsonyi borvidék felkeresése.

Kecskemét az Alföld szépségeit és legnagyobb értékeit magába rejtő város. A régió gazdasági, közigazgatási, oktatási és kulturális központja, gyönyörű épületekkel, rangos és nagyszabású rendezvényekkel.

Székesfehérvár az egyik legnagyobb múltú magyar város, egykori királyi székhely egynapos kirándulásnyi közelségben van.

6. Termálfürdő és élményfürdő

Magyarországon kiváló minőségű és mennyiségű gyógy- és termálvizek találhatók. Nem csak a gyógyulni vágyók számára vonzó a termálvíz, hanem a gyógyhatáson túlmenően felüdülésre, szórakozásra, sportra is kitűnően alkalmasak a fürdőhelyek, amelyekből Dunaföldvárhoz közel jó néhány található.

Panoráma Üdülőfalu   H-7020 Dunaföldvár, Templom u. 78.   00 36 75 342 748   00 36 30 438 56 76   info@panoramaudulofalu.hu