Panoráma Apartmanok

Családias, nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódásért

Ha egy igazán pihentető üdülésre vágyik, a Panoráma Üdülőfalu megfelelő választás. Nálunk elvonulhat a világ zaja elől, és a természet nyugalmát és apartmanházaink kényelmét élvezve csodás napokat tölthet nálunk.

Az épületek fel lettek újítva, így egy kellemes, kényelmes otthont tudhat magáénak itt tartózkodása idejére, üdülőfalunk egész évben nagy szeretettel fogadja a csoportosan, családi körben, munkavégzés keretében vagy egyedül érkező vendégeket..

Pihenésre és a nyári hőség enyhítésére kiválóan alkalmas az apartmanházakhoz tartozó medence, de akik inkább programokat szeretnének szervezni, azok is találhatnak maguknak elfoglaltságot akár az üdülőfalun belül, vagy Dunaföldváron és környékén.

Szolgáltatásaink

Minden apartmanházhoz tartozik egy medence, ahol pihenhet, napozhat, kikapcsolódhat és lehűtheti magát a nyári hőségben. Családoknak, baráti társaságoknak itt garantált a felhőtlen időtöltés.

További helyi szolgáltatásaink:

  • gyermekjátszótér
  • grillezési lehetőség
  • bográcsozási lehetőség

Panoráma üdülőfalu
Panoráma üdülőfalu
Panoráma üdülőfalu
Aktív kikapcsolódás

BORKULTÚRA
Dunaföldvár egy rövid kirándulásnyira van a híres szekszárdi borvidéktől. E kirándulás alakalmával megismerhetők a szekszárdi borok, a borút és a Gemenci erdő is. A borkedvelők igény szerint kipróbálhatják a helyi borokat vagy igény esetén részt vehetnek egy borkóstolón.

LOVAGLÁS, PUSZTAPROGRAM
Igazán izgalmas kikapcsolódást ígér vendégeinknek egy érdekes és tartalmas pusztaprogram. Ahol látványos lovasbemutatóval, tipikus magyar ételekkel, lovaskocsikázással és a régi magyar kultúrába történő betekintéssel tölthetik el tartalmasan az időt. Lókedvelő vendégeinknek egy közeli településen lehetőségük nyílik a lovaglásra.

HORGÁSZAT
Igény esetén megszervezzük a horgászási lehetőséget a Duna holt ágánál vagy a környező halastavakban. De érdekesnek ígérkezik egy csónakázás a Dunán, a Duna érintetlen területeinek megcsodálásával.

VADÁSZAT
A település kedvező adottságainak köszönhetően a környező vadásztársaságok segítségével vadászatok szervezésére is lehetőség van.

VÁROSNÉZÉS, KIRÁNDULÁS
A város az ország közepén fekszik és kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, könnyen szervezhetünk érdekes és tartalmas kirándulásokat. Igény esetén buszbérléssel és idegenvezetéssel.

TERMÁLFÜRDŐ ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ
Magyarországon kiváló minőségű és mennyiségű gyógy- és termálvizek találhatók. Nem csak a gyógyulni vágyók számára vonzó a termálvíz, hanem a gyógyhatáson túlmenően felüdülésre, szórakozásra, sportra is kitűnően alkalmasak a fürdőhelyek, amelyekből Dunaföldvárhoz közel jó néhány található.